Prețuri pentru servicii de promovare site-uri web

Cât costă niște servicii de promovare web? Aceasta este o întrebare foarte comună pentru oamenii de afaceri. Și dacă vă gîndiți la asta, probabil intuiți ce avantaje aduc serviciile de promovare site. Pret SEO - nu este o valoare ușoară de identificat fiindcă multe mișcări strategice de marketing pot influența traficul în motoarele de căutare. SEO nu este atît de ușor de aplicat, spre exemplu, ca și cum ai trimite email-uri la 100 de destinatari. De aceea e nevoie de preturi seo ”democratice” care să corespundă așteptărilor.

Costul de promovare a site-ului web este, de asemenea, direct legat de numărul de cuvinte-cheie promovate. Este evident că promovarea a 20 de fraze va fi mai costisitoare decât 10. De asemenea, prețul SEO este parțial influențat de industrie. Dacă obțineți 100$ de la un client nou, vă puteți aștepta să plătiți mai puțin pentru SEO, decât în cazul în care clientul valorează câteva mii de dolari. Piața, ca și în orice alt segment economic, reglementează prețul (cu condiția, ca munca să se facă în mod corespunzător). Vorbim despre valorificarea reală a investiției făcute.

Promovarea site - pret: de ce anume este influențat prețul?

Promovarea site - pret: de ce anume este influențat prețul? Formarea prețurilor SEO trebuie să i-a în considerare următoarele criterii:

  • Poziția site-ului - care este poziția prezentă a site-ului în motoarele de căutare?
  • Scopul - care sunt scopurile principale: ridicarea poziției, traficul sau vînzările?
  • Timpul - cît de repede vă doriți să obțineți rezultatul?

Se i-a în considereare și următoarele aspecte pentru identificarea unor preturi SEO acceptabile

  • vârsta proiectului web;
  • starea principalelor componente (navigație, design, logo, conținut etc.);
  • calitatea și numărul de link-uri;
  • capacitatea reală de concurență;

Analizând situația actuală a clientului, înțelegând obiectivele și stabilind intervalul de timp necesar, putem calcula prețul. Există o mulțime de variabile aici, adesea este destul de dificil să se determine ce fac concurenții dvs. și de ce sunt înaintea dvs. Prin urmare, optimizarea SEO ar trebui să fie încredințată specialiștilor. Destinația finală – atingerea și menținerea succesului. Optimizarea SEO ar trebuii să fie efectuată în mod constant. Mai ales într-o piață de competitivă, atunci cînd aveți mulți concurenți puternici și aceștea desigur... ”nu dorm”. Obținerea rezultatelor dorite de la optimizarea SEO este posibilă cu o abordarea corectă a domeniului IT, în general. Vă propunem să apelați la specialiști pentru a beneficia de servicii SEO la preturi convenabile pentru orice companie care intuiește beneficiile promovării pe internet. Promovarea site-ului, este o soluție excelentă pentru o afacere de succes pe Internet.

 

Prețul promovării site-ului în motoarele de căutare (SEO)

START
10 - 20 fraze
255 de euro
MEDIUM
21 - 50 fraze
445 de euro
BUSINESS
51 - 80 fraze
845 de euro
VIP
81 - 100 fraze
999 de euro